vrijdag 29 januari 2010

nog een keer proberen

Breakfast at Tiffany's

Leuke film. De rode kat(er?), een fantastische method actor, verdient voor zijn rol een oscar.
Eigenlijk keek ik voor George peppard (Hannibal in het A-team). A-team is een favoriete TV serie van me.

maandag 25 januari 2010

youtube

Klopt het dat je geen youtubefilmpjes zomaar kunt invoegen?

end times

http://www.youtube.com/watch?v=jmOuMudZt0I

Jopen

Het lijkt me leuk om samen iets met Jopen te doen. Het op één na oudste bier van Nederland met de Stadsbibliotheek Haarlem uit 1586 lijkt een perfecte traditionele combinatie. Je kunt Jopenbier met jouw eigen etiket beplakken. Bijvoorbeeld boekbier met een plaatje van het Doelenmonument.
Het opvragen van de Jopensite lukt natuurlijk niet. Stel je voor dat ambtenaren in contact komen met sites over alcohol.

zondag 24 januari 2010

web 2.0

Een digitaal weekje. 23 dingen + het testen van onze nieuwe website.
Bibliotheek 2.0, gebruik ik al een tijdje. Niet omdat de wereld zo verandert maar omdat het gewoon handig is. Ik deel ervaringen, resultaten en informatie mbt marketing gerelateerde zaken. Dat allemaal in de groep communicatie en marketing.
Ben ook maar gelijk met Flickr aan de gang gegaan. Zo krijgen de foto's op mijn zolder een betere plek dan de vergetelheid van de lege schoenendoos. Deze foto's gaan terug tot 1886.
Het volgende onderwerp is RSS geloof ik. Ooit mee begonnen, snel weer weg ermee. Ik kreeg teveel info.

vrijdag 22 januari 2010

twitter

Follow naturalredhead on Twitter

gomorra

Ik ben dol op maffiafilms. Gomorra is een maffia film naar het boek van de onderzoeksjournalist Roberto Saviano; een verslag over de neergang van de stad Napels onder de heerschappij van de camorra. Geef mij toch maar de maffiafilms die niet laten zien hoe het er echt aan toe gaat. Het is een film om je bij kwaad te maken en te walgen. Een onthutsend beeld van de donkerste kant van de menselijke ziel. De auteur infiltreerde voor zijn onderzoek. Dapper maar nu is hij zijn leven niet meer zeker. Zelf vond ik het meer documentaire als speelfilm.

Wat betreft 23 dingen. Een hele tour om alle inlogs en wachtwoorden uit elkaar te houden en te onthouden.

woensdag 20 januari 2010

Jamie' s America

Jamie' s culinaire avonturen in Amerika...al net zo leuk als de Amerika reis van Stephen Fry. Vooral het stuk over de anti restaurantjes in New York is interessant. Ik zag dat er in Nederland al navolging was. Op je blog een oproep doen voor het etentje dat je gaat verzorgen. Mensen selecteren en je hebt je eigen restaurantje.
http://www.jamieoliver.com/jamies-america/new-york

Over 23 dingen kan ik nog weinig zeggen. Ik vind het een onoverzichtelijke website. Liever de site meer gestructureerd en minder lappen tekst.

dinsdag 19 januari 2010

23 dingen

Vandaag met 23 dingen begonnen. Dus nog maar even wachten met digitale zelfmoord.