dinsdag 16 februari 2010

Netvibes part 3


Ik heb mijn twitter op de netvibes pagina gezet. Zo kan ik alle nieuwtjes gelijk door 'tweeten'. Ook maar de feeds van de gemeente toegevoegd. Ik blijf het een onding vinden. Misschien ligt het aan mijn PC maar het gaat niet vlot. Doet niet wat ik wil. Makes me MAD!!!

4 opmerkingen:

  1. Het kan voorkomen dat Netvibes soms wat traag reageert. De dienst wordt door zeer veel mensen gebruikt. Maar met Netvibes is het zo dat je er in het begin een hoop tijd insteekt om het in te richten en naar je smaak te finetunen. Daarna is het een enorme tijdwinner. In één oogopslag zie je al het relevante nieuws. Zolang je maar keuzes maakt en blijft maken. Anders is het een perfect middel om je overspannen te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien staat er een vinkje bij de instellingen Algemeen (onderaan) "laad alleen de modules van de huidige tab". Als je dit vinkje weghaalt zorgt netvibes er voor dat alle tabbladen en alle feeds meteen beschikbaar zijn. Hierdoor hoef je niet meer te wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Netvibes is in de bibliotheek erg traag. ik heb mijn startpagina van netvibes inmiddels vervangen door de IGoogle pagina

    BeantwoordenVerwijderen